Yvan's Dierenspeciaalzaak & Private Hondenschool

Hebt u een vraag? Of wenst u een afspraak?

Wij bieden onze klanten op een vriendelijke, sociale en correcte manier de gepaste informatie aan bij voedingsproblemen, overige informatie, hond en kat, en de opvoeding van Uw hond sedert 1992.

Contacteer ons of bel ons op het nummer: 050814103

Hondenschool

Yvan's private hondenschool

 

Wat ooit begon als hobby in 1986 is uitgegroeid tot een volwaardige hondenschool. Tezamen met mijn honden plezier beleven en africhten is een grote passie in mijn leven geworden. Daarom besloot ik na jaren van trainen en wedstrijden beoefenen een private hondenschool op te starten. Sedert 1992 hou ik mij bezig met de opvoeding van elke hond van pup tot senior. Hier kan u terecht voor Professionele Private Hondenopleiding.

Ook mijn zoon Matti heeft dezelfde passie en ruime ervaring geérfd.

Samen bieden we onze klanten de juiste oplossing aan.

- Youtube Video: https://youtu.be/6uT2GctEOnU

 

Hoe werkt de opleiding ?

 

Vanaf de leeftijd van 10 weken kan men een halfuur puppy-training volgen. De puppytraining is een kleine voorbereding tot het starten van de basisopleiding tot het starten van de basisopleding vanaf de leeftijd van 4 maanden.

De prijs is € 15,00 per halfuur / les

Wanneer uw pup 3.5 tot 4 maanden is kan men een basisopleiding volgen. Deze opleiding omvat alle dagelijkse handelingen die men nodig heeft met uw puppy:

  • Dicht lopen
  • Zitten en blijven zitten
  • Liggen en blijven liggen
  • Los lopen en komen

Alle bijkomende problemen kunnen hierbij samen opgelost worden. De eerste les is volledig alleen en naarmate de lessen vorderen werkt men in kleine beperkte groepjes (vanaf les 2). Het aantal lessen is steeds vrijblijvend en op afspraak te nemen. De prijs is € 30,00 per uur / les.

Alle lessen kunnen steeds op afspraak genomen worden tijdens de openingsuren van de winkel.

Voor meer info of reservatie graag steeds op ons telefoonnummer 050/81/41/03.

Contacteer ons voor meer info >>

 

Aarzel niet ons te contacteren!

Zit u met een vraag of probleem? Aarzel niet ons te contacteren via onderstaand formulier of bel ons op het nummer 050814103. Wij bieden onze klanten op een vriendelijke, sociale en correcte manier de gepaste informatie aan.


Of bel ons: +3250814103

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.