Yvan's Dierenspeciaalzaak & Private Hondenschool

Hebt u een vraag? Of wenst u een afspraak?

Wij bieden onze klanten op een vriendelijke, sociale en correcte manier de gepaste informatie aan bij voedingsproblemen, overige informatie, hond en kat, en de opvoeding van Uw hond sedert 1992.

Contacteer ons  of bel ons op het nummer: 050814103

Droogvoeding en diepvriesvoeding

Droogvoeding en diepvriesvoeding

 

Wij bieden u steeds professionele uitleg met een uitgebreid assortiment kwaliteitsvolle droog- en diepvriesvoeding aan voor hond en kat in elke prijsklasse! Zelfs ook voor verschillende soorten problemen.

Onze aanraders zijn de 3 eigen merken Croc Plus, Freeze Plus, Bioresonantie. 3 stevige eigen ontwikkelde merken van topkwaliteit en tegen een scherpe prijs.

- Croc Plus: Volledige droogvoeding voor elke hond & kat.

Bioresonantie: Volledige droogvoeding ontwikkeld op basis van Bioresonantie-uitmeting en geschikt voor elke hond.

- Freeze Plus: Volledige diepvriesvoeding geschikt voor elke hond.

 

Aarzel niet ons te contacteren!

Zit u met een vraag of probleem? Aarzel niet ons te contacteren via onderstaand formulier of bel ons op het nummer 050814103. Wij bieden onze klanten op een vriendelijke, sociale en correcte manier de gepaste informatie aan.


Of bel ons: +3250814103

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.