Yvan's Dierenspeciaalzaak & Private Hondenschool

Hebt u een vraag? Of wenst u een afspraak?

Wij bieden onze klanten op een vriendelijke, sociale en correcte manier de gepaste informatie aan bij voedingsproblemen, overige informatie, hond en kat, en de opvoeding van Uw hond sedert 1992.

Contacteer ons  of bel ons op het nummer: 050814103

Halsbanden en leibanden

Halbanden en leibanden

 

Elke kwaliteit en prijs ligt er op uw te wachten. Van kunststof tot topkwaliteit leder op maat in elke kleur en lengte. Ook steeds een mooi degelijk assortiment garneel tuigen beschikbaar. Zelfs als uw uw huisdier meeneemt naar hier kunnen wij nog beter analyseren wat het best geschikt is.

Op zoek naar een anti-treksysteem ? Maak kennis met onze eigen ontwikkeld systeem Collar Plus.

Aarzel niet ons te contacteren!

Zit u met een vraag of probleem? Aarzel niet ons te contacteren via onderstaand formulier of bel ons op het nummer 050814103. Wij bieden onze klanten op een vriendelijke, sociale en correcte manier de gepaste informatie aan.


Of bel ons: +3250814103

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.