Yvan's Dierenspeciaalzaak & Private Hondenschool

Hebt u een vraag? Of wenst u een afspraak?

Wij bieden onze klanten op een vriendelijke, sociale en correcte manier de gepaste informatie aan bij voedingsproblemen, overige informatie, hond en kat, en de opvoeding van Uw hond sedert 1992.

Contacteer ons of bel ons op het nummer: 050814103

Webshop

Bioresonantie: Junior Lam

Speciaal ontwikkelde droogvoeding op basis van bioresonantie-uitmeting. Geschikt voor puppy's en jonge honden tot 12 maanden.

€ 59,00

Bioresonantie: Vega

Speciaal ontwikkelde droogvoeding op basis van Bioresonantie-uitmeting. Deze voeding is geschikt voor alle volwassen gevoelige rassen vanaf 12 maanden.

€ 57,00

Croc Plus Adult Energy

Volledige kwaliteitsvoeding speciaal voor alle werkende volwassen rassen die zeer veel bewegen en neiging krijgen op vermageren.

€ 45,00

Croc Plus Adult Zalm Rijst

Volledige kwaliteitsvoeding voor alle volwassen honden vanaf 12 maanden. Deze voeding maakt de vacht weer blinkend en bestrijd gevoelige honden met maag, darm en vachtproblemen.

€ 49,00

Croc Plus Adult met kip

Adult met kip is een volledige kwaliteitsvoeding geschikt voor alle volwassen honden vanaf 12 maanden.

€ 37,90

Croc Plus Cat Sensitive 10kg

Cat Sensitive is een volledige kwaliteitsvoeding voor alle volwassen katten vanaf 12 maanden en beschermd maag, darm en vachtproblemen.

€ 37,90

Croc Plus Cat Sensitive 5kg

Cat Sensitive is een volledige kwaliteitsvoeding voor alle volwassen katten vanaf 12 maanden en beschermd maag, darm en vachtproblemen.

€ 19,50

Croc Plus Mini Adult Kip

Mini Adult Kip is een volledige kwaliteitsvoeding voor alle kleine tot middelgrote honden vanaf 12 maanden.

€ 17,95

Croc Plus Mini Adult Lam

Complete kwaliteit's droogvoeding voor alle volwassen kleine honden. - Ondersteund de gevoelige maag en vacht. - Ook geschikt voor honden zonder problemen.

€ 19,95

Croc Plus PRO Lam Rijst

PRO Lam & Rijst is een volledige kwaliteitsvoeding geschikt voor alle volwassen honden vanaf 12 maanden en beschermd ook gevoelige klachten zoals, maag, darm en vachtproblemen.

€ 42,00

Croc Plus Puppy

Volledige kwaliteitsvoeding voor alle puppy’s tot 12 maanden.

€ 52,90

Croc Plus Senior

Volledige kwaliteitsvoeding geschikt voor alle volwassen honden vanaf 8 jaar. Voorkomt overgewicht en dit wordt ook aangeraden bij honden vanaf 12 maanden.

€ 39,90

Croc Plus: Adult Pro Allergic

Heeft uw hond last van verschillende allergische reacties ? Deze droogvoeding maak er op korte termijn een einde aan. Geschikt voor alle gevoelige honden

€ 79,00

Feiten!

Alle bestellingen zijn af te halen in onze winkel.

Meer dan 1.000 klanten raden ons aan!

Uw Winkelmandje

Er zijn geen artikelen in uw mandje!

Bel ons

+3250814103

Aarzel niet ons te contacteren!

Zit u met een vraag of probleem? Aarzel niet ons te contacteren via onderstaand formulier of bel ons op het nummer 050814103. Wij bieden onze klanten op een vriendelijke, sociale en correcte manier de gepaste informatie aan.


Of bel ons: +3250814103

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.